Srcp
Dragi Colegi,

Inca odata: La multi ani cu sanatate si realizari depline.

Asa cum am promis si agreat impreuna cu voi, in cadrul conferintei de anul acesta vom organiza 2-3 sesiuni dedicate protocoalelor afectiunilor chirurgicale pediatriice: malformatii congenitale si boli dobandite.

Va propun urmatorul mod de lucru:

1. fiecare centru isi alege cate 3 - 5 boli, iar titlul il trimite pe acest grup de lucru prin "Forward", astfel incat toti sa stim ce teme vor fi
elaborate de catre colectivele implicate;

2. pana pe 1 iulie 2019, fiecare trimite, tot pe acest grup de lucru, ca document atasat, protoculul realizat; acesta va putea fi consultat de toti cei inclusi in acest mail, fiecare putandu-si exprima opinia, sustinuta de argumente;

3. centrul care a realizat protocolul il va prezenta cu ocazia conferintei, cu modificarile/comentariile corespunzatoare, daca acestea exista;

4. chirurgii participanti la conferinta vor putea discuta protocoalele prezentate;

5. ulterior toate aceste protocoale vor fi considerate ca reguli/principii dupa care ne vom ghida activitate si publicate pe site-ul societatii

Rog sa abordam cu toata seriozitatea aceasta activitate extrem de importanta pentru practica specialitatii noastre.

Necesitatea existentei acestor ghiduri nu consider ca mai trebuie subliniata.

Structura conferintei va fi in functie de numarul protocoalelor care vor fi prezentate si de cel al lucrarilor libere trimise. in principu: o zi dedicate discutiei protocoalelor si alta lucrarilor libere, conferinte.

Puteti gasi aici un model de ghid.

Cu aceleasi ganduri bune,

Sebastian Ionescu - presedinte societate
Stimate Doamne/Domnisoare
Stimati Domni

Va transmit pe aceasta cale, cu multa placere, invitatia de a participa la o Conferinta/Masa rotunda, avand ca tema principala "Noutati in Chirurgia Pediatrica Oncologica", sustinuta de un binecunoscut specialist in tehnici moderne de tratament chirurgical in Chirurgia Pediatrica Oncologica, Mr.Gordon MACKINLEY, MD, OBE, FRCS, Royal Hospital for Sick Children Edinburgh, United Kingdom.
Evenimentul va avea loc miercuri 19 septembrie 2018, orele 15-17, in sala de Curs a Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii Brasov, str.Nicopole Nr.45, Brasov si este organizat cu ocazia vizitei personalitatii mentionate pentru festivitatile de inaugurare a Centrului de Ingrijiri Paleative Hospice-Casa Sperantei, din Bucuresti, la invitatia doamnei Conf.univ.dr.Daniela Mosoiu, de la Facultatea de Medicina a Universitatii Transilvania din Brasov.
Evenimentul se va desfasura in limba Engleza si nu va fi posibila traducerea simultana.
Accesul la eveniment este liber, dar locurile in Sala de Curs a spitalului fiind limitate, va rugam sa confirmati participarea dand Reply la acest mesaj.
Va rugam de asemeni sa transmiteti aceasta invitatie si altor colegi care ar putea fi interesati de tema.
Program al evenimentului.

Va asteptam cu mult interes,

Organizatorii."A good heart has stopped beating, a good soul ascended to heaven"
EUPSA former President (2005-2007) Andrew Pinter died last night in Hungary. The EUPSA family will miss his big heart, his dedication to the eastern Countries young Surgeons, his devotion to the surgery world.
Rest in peace Andrew
Andrew Pinter
Membrii Societatii Romane de Chirurgie Pediatrica regreta trecerea in nefiinta a distinsului lor coleg Doctorul Romeo Flueraru, chirurg de mare tinuta profesionala si prieten devotat al tuturor celor cu care a lucrat inmod direct.
Activitatea sa medicala si de indrumare a colegilor mai tineri a fost permanent apreciata la superlativ si suntem convinsi ca toti ne vom aminti de Dansul cu caldura si recunostinta.


Un spirit deosebit a devenit vesnic pentu toti cei care l-au cunoscut

Cu ocazia Congresului organizat de Societatea noastra inparteneriat cu Federatia Mondiala, doctorul Romeo Flueraru a fost distins cu diploma Alexandru Cosacescu, ca un omagiu pentru intreaga sa activitate.

Vesnica amintire!