Al VIII-lea Congres al SRCP, Timisoara, 21 – 23 Aprilie 2016

1 februarie 2016
Postat de

Stimați colegi, dragi prieteni,

În numele Comitetului de Organizare îmi revine deosebita onoare de a vă ura „Bun venit!” la a 8-a editie a Congresului Național al Societății Române de Chirurgie Pediatrică, organizat în perioada 21-23 Aprilie 2016, la Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” Timișoara.

Cu o temă interesantă, „Urgențe chirurgicale la copil”, această ediție își propune să creeze un dialog științific, centrat pe performanță, progres și conturarea de noi standarde în acest vast domeniu.

Timișoara, centru istoric cu o vechime de peste 700 ani, aflat într-o continuă dezvoltare economică și social-culturală, este gazda primitoare a acestei reuniuni științifice.

Congresul se bucură de prezența extraordinară a unor experți de renume mondial care ne vor împărtășii din expertiza și experiența lor profesională de excepție.

Sperăm ca această ediție să răspundă exigențelor tuturor participanților, să contribuie la progresul profesional al fiecăruia dintre noi și să susțină calitatea actului medical în toate centrele din România.

Cu deosebită considerație,
Prof. univ. Dr. Eugen Sorin Boia
Președinte SRCP

Program congres

Anunt congres